|
-çekiyoruuum,gülümseyin... -hiii -sırıtın demedim gülümseyin
-çekiyoruum çekiyoruum çekiyoruum çekiceeem çekmek üzereyim..... -Allah belanı versin hilmi
-ayh saçım nasıl -güzel.gülümseyin -yaa şapkamı taksam? -gülümse lan kadın gülümse -sen beni sewmiyosuun.. -Allahım al canımı
-mumları üflerken fotonu çekicem hadi -tamam çektin mi? -pastayı yemeden önce mumlarını üflemeyi deneseydin çekicektim
-dur dur atlama fotonu çekim .. çektiim. -yuppiiiuu -ayy ayyy kafasınımı çarptı o? -evet sanırım son fotosu oldu
bide kendımizden koyalımm.. -Çekiyorum -Kanka dur bi saçım iyimi... -ii cem -Harbimi -Vallahi ii ya -Ya bi jole süriyim geliim... -Ya makinanın pili bitiyo... -Uff ii o zaman tükür azcık elime de yapıyım iki dakkada...
- nihat olum sen sema teyzenin yanına geç - hasan sen de gel şöyle öne doğru - gülten hala sen de bizim hanımın yanında dursan - çocuklar siz önde durun sizin boyunuz kısa - hah bi dakka - ya veli, sen de nurten teyzenin yanına geçsen almıyo böyle makine - gülsün herkes, gülün bakiiim - hah tamam, bozmayın sakın, çekiyoruuuuuum..çeeeeeek tim!
:D:D:D:D
_________________ !!! VaRLıqıMLa KıYMeTiMi ßiLMeYeNi,YoKLuquMLa CeZaLaNDıRıRıM !!!
|
|