>> >>- aabiii, burda cips vardı nooldu..? >> >>- yedim. >> >>- e burda kurabiyeler vardı..? >> >>- onlarıda yedim. >> >>- yaa kolayı nereye koyduun? >> >>- içtim. >> >>- boşanda semerini ye be yuh! burda yarım bi çukulata var >> >>- yiyemezsin ki yaladım ben onu hahaha!!!
>> >>- abi çay bardakları nerdee...? >> >>- ulan bide evin kızı olucaksın, hayret bişey yaa!!! >> >>- ya söylesenee.. >> >>- tuvalete bak rezarvuarı içindeydi enson >> >>- e hani yok burdaa..
>> >>- abi ojemi gördünmüü.. >> >>- ben sürüyorum şindi bi dakka. kurusun rütuş yapıp vericem >> >>- manyakmısın kızım sen ne biliym ben senin ojeni...!
>> >>- ya abii fırın nasıl açılıyodu??? >> >>- açıl susam açıl diyosun açılıyo.
>> >>- saçımı kestirdim baak nasıl olmuş >> >>- gö....me benzemişsin. >> >>- yaa anne gö...me benzemişsin diyoo >> >>- öyle mi dedim pardon gö....me hakaret etmişim.. >> >>- ya annneeee
>> >>- baak kaşlarımı aldırdım nasıl olmuuş >> >>- yuh alna baak atatürk hava limanı gibi >> >>- böhüüüü
>> >>- ciyaaak örümceekkkk anneciimm! >> >>- spidermanın posterini odana asarsın ama.
>> >>- abi saç kurutma makinesini gördünmüüüü >> >>- valla tost makinesiyle sevvişiyodu en son. >> >>- bi kerede doğru cevap ver bee >> >>- tamam be yedim. >> >>- bak buna inanırım işte.
>> >>- kimdi o ? >> >>- kim kimdi? >> >>- arayan >> >>- ne zaman? >> >>- demin telefonda konustugun kimdi diyorum lafi dolastirma >> >>- osman >> >>- hmm. osman senin 1.90'a 90 bi abin oldugunu bilio mu? >> >>- ee bilmese de olur bence >> >>- hmm.
>> >>- biricik kardesim benim dunyanin en guzel kiz kardesi >> >>- cinimm.. - param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders calisiom >> >>- allah cezani vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama.
>> >>- kalk yemek isit bana hadi kos kos kos firla >> >>- ya bi gun de kendin yap bi isini ya, allahim neydi gunahim >> >>- ne? yarin gece cikmak istemio musun? >> >>- dolma mi tavuk pilav mi?
>> >>- kız git bana hede hodo al getir bakkaldan >> >>- getirmem >> >>- getir lan >> >>- getirmem kendin al >> >>- döverim >> >>- dövemezsin >> >>- döverim >> >>- dövemezsin >> >>- gidiklarim >> >>- hangi bakkal demistin abi.
_________________ !!! VaRLıqıMLa KıYMeTiMi ßiLMeYeNi,YoKLuquMLa CeZaLaNDıRıRıM !!!
|